Het gemeentebestuur zal in samenspraak met de Molse Notarissen de voormalige pastorie gelegen in Ginderbuiten, Kapellestraat 98, definitief toewijzen. Door een hoger bod is de prijs gebracht op 155 200 euro en vindt er een definitieve toewijzing plaats. Deze gaat door op dinsdag 3 september om 18 uur in Appart Hotel Corbie, Corbiestraat 64.

De eigendom is ingedeeld als volgt:

Gelijkvloers: hall met WC en vestiaire, bureau, living, eetkamer, keuken, WC, wasplaats (douche en lavabo), slaapkamer, patio, 2 zitplaatsen aan de tuinkant.

Boven: WC, badkamer (ligbad en lavabo), 1 slaapkamer met lavabo en douche, 3 slaapkamers, terras.

Kelder.

Buiten: tuin.

Keuringsattest elektrische installatie en energieprestatiecertificaat (515 kWh/m²) aanwezig.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerden kunnen de woning vooraf bezichtigen door afhaling van de sleutel op het kantoor van Notaris Rudy Derdin na telefonische afspraak. Potentiële kopers moeten er wel rekening mee houden dat het gebouw toe is aan een grondige opknapbeurt.

1974

De pastorie van Ginderbuiten werd gebouwd in 1974. Sinds 1 november 2011 wordt de pastorie niet meer gebruikt. De kerkfabriek en de gemeente sloten een overeenkomst af waarbij de gemeente de mogelijkheid heeft gekregen om niet gebruikte pastorieën te verkopen. De gemeente stelt aan alle huidige en nieuwe pastoors van de Molse parochies een pastorie ter beschikking of betaalt een woonstvergoeding.